Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dodatki do BF3

ŁowcaDusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście powiem Ci szczerze że najlepiej jest uzbierać na PREMIUM chodź wiadomo to nie jest mała suma dla przeciętnego gracza.

Ale odpowiem na Twoje pytanie, jeśli miałbym Ci zaproponować jakieś 2 dodatki to oczywiście "Back To Karkand" oraz "Close Quarters".
Dlacze?? Ponieważ w tych dodatkach dostajesz naprawdę przyjemne i fajne mapki no i oczywiście dostajesz nowe bronie, w pozostałych dodatkach niestety ale ich nie otrzymujesz, raczej dostaniesz jakieś nieśmiertelniki do odblokowania czy inne pierdoły. Mam nadzieje że pomogłem :D

eca1f2e282f14.png

Opublikowano

premium daje tylko kamuflaze, pozostałe 3 dodatki, gówniany nóż i ten wygląd profilu "PREMIUM" ja oczywiscie mialem konta z premkami ale b2k i CQ zupelnie wystarczaja ^^ na b2k mozna w armoredach pojezdzic a w CQ to CQB choc nikt Ci nie bedzie kazal grac tam :D to są jedyne dodatki które dają Ci nowe bronie wraz z mapami wiec sie oplaca. a PREMIUM teraz troche bezsensu ale coz... za 2 dodatki takie wybulisz ponad 50-60 zł (zalezy czy sklep czy keye czy aukcje itd) a premka to jakies 85-100 zł teraz wiec pomysl.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...